Siesta och drömmar om 50talet.







Alltså det är nåt med mig och att sova på dagen alltså... Satt i min säng och tänkte plugga till mitt Historieprov för några dagar sedan men lade ner huvudet och somnade. Nu satt jag och pluggade och hade gjort en del och gick sen och lade mig, vaknade för någon halvtimme sen.
Känns lite som siesta, men fyfan vad SKÖNT det är att bara lägga sig ner och sluta ögononen och låta tröttheten ta över helt och hållet.

ojsan

Glömde att lägga upp en finfin video med en väldigt underbar låt!



kyss

vin och sena nätter.

Hej mina käraste.
Helgen har än så länge varit full av speciella och fina stunder.
Jag fick nageltrång under natten så nu sitter jag här med en bultande stortå, fint.

Fredagen började som i tidigare inlägg med Friday Im in love på Pusterviksbaren. Det var rätt lite folk men ändå bra musik och god öl. Gillar det där med blå filt, man ser ut som en liten smurf - älskade smurfarna när jag var liten så tog det som en komplimang när en gammal vän jag stötte på utanför sa "Ni ser ju fan ut som några jävla smurfar!". Smurfarna är fina, kolla bara


jag menar, vem vill inte vara blå??? och glad hela tiden dessutom, perfect.

Iallafall, jag drog hem rätt tidigt, vaknade med en härlig baksmälla och jobbade 12- 5. Jag jobbar på Mc Donalds. Om ni varit på den vid Brunnsparken i Nordstan? Japp, det är den. Stressig som attan, vill byta till Kungsgatans (eftersom den är sjukt mycket slappare och dom har inte lika höga krav på den) men jag är inte den enda som vill det så det är ju lite svårt.

Strax efter tog jag första spårvagn till Scandinavium och såg på Hoppningen och Dressyren med mamma och hennes väninnor. Vi hade väldans bra platser också, så jag passade på att filma (med mobilen eftersom jag såklart glömde kameran hemma)


Vid 21 stack jag hem, duschade och fixade mig. Anna och Ellen kom och vi drack vin och lyssnade på bra musik tills vi drog in vid 1 snåret.

Nu till det "roliga"
Vi fixade stämpel som vanligt, fast min var väldans dålig tyvärr
Men men våra små vänner som gick innan oss som också hade fejkat blev utslängda, så det var ingen idé för oss. Jasmine som hade råkat ge sin jacka till Julia som inte hade någon mobil och som gått iväg var tvungen att stå och vänta utanför så vi höll henne sällskap. Men då kommer en vakt och tycker vi ska flytta oss, fast landet är ett fritt land, för att vi inte borde vara där blabla. Så vi började tjafsa emot (arga och besvikna, utan hopp om någon natt med dans och vin) en tjej som var i 35 årsåldern och tydligen hade ett barn. Vem är ute en lördagskväll kl 2 och dansar på en svartklubb om man har en liten hemma? Bra morsa asså.

Men Anna ringde David som räddade natten med efterfest hos Kalle vid Chapmans Torg (där jag var för några veckor sedan, himla mysigt) där vi gjorde precis som förra gången, satt med cigg, öl och trevliga människor. Vaknade 12, drog hemåt och sitter nu här, nyduschad och fortfarande bakis men det har varit en chill helg tycker jag allt. Studiedag imorgon med så det blir att plugga och senare dra in för att fika med Anna, Ellen och Amanda.

Bilder från fredagsnatten.

JP


Caroline


Jag, ler lite käckt sådär



Jag och lite Anna



På lördagen mitt i nattens vilda liv satt vi på Burger King och såg en rosa man!

sexysexy asså

Men ja det var nog allt mina vänner, kyss och smek



sure bacon fläskkotlett

Hej!
Dagen började med att jag skulle till tandläkaren, men eftersom min mamma lyckades förväxla 26 februari med 5 mars så åkte jag hem igen. Sen till skolan och få meddelande att skolan är stängd pga snöras, hoppa lite av lycka och träffa Anna. Vi drog till backaplan sökandes efter såna där assnygga gubbskor, men hittade endast ett par vita tygskor för 150 jag kostade på mig. In till staden och träffa Amanda, köpte skor, höga jeans och nättshirt för 44 riksdaler på Monki, käckt asså. Fikade i Haga och drog oss sedan hemåt runt 18 snåret. Sitter nu i min säng och lyssnar på Stereo Total och planerar kvällen på Friday Im in love @ Pustervik, finfint asså.



oh justeja, har gjort ett litet kollage på min stora tomma vägg, blev äntligen klar igår :D


men ja, sure bacon fläskkotlett asså, nu ska jag och Anna börja göra oss iordning, asbraa, kyss och smek

btw lejte bra musik sådär duvet, käckt i den gråa dagen med slask och snöras


First.

Hej
Jag har haft denna bloggen ett tag nu, men inte varit riktigt nöjd med designen så har inte börjat blogga. Jag har verkligen haft såna där dagar när jag bara velat sätta mig vid datorn och knappat in händelser men har inte kunnat för att jag inte har gillat min design, och jag tycker det känns roligare att blogga om man har en snygg bloggdesign, eller vad tycker ni?
På fredag ska min bästa vän Anna hjälpa mig lite med designen så den blir snyggare, denna är bara tillfällig, så då hoppas jag kunna komma igång ordentligt!

Jag kan börja detta inlägg med att berätta vem jag är
Jag heter Louise, är 17 år och går estetisk linje på Schillerska gymnasiet i Vasastan i Göteborg, med inriktning på bild och form.
Jag presterar vänner, shoppning, fester, cigg, pojkar och resor i första rummet. Efter det ligger min familj och skolan.
Eller familjen är nog i första rummet dom med, men jag kan ju erkänna redan nu att skolan inte ligger så högt för mig. Men jag har helt okej betyg, jag kämpar och knåpar och nöjer mig med det jag får helt enkelt, för jag vet att jag gör så gott jag kan. Jag tycker jag själv har båda fötterna på jorden, men kan även studsa ifrån ibland med skrikiga låtar och ilskna stunder, som nog händer oss alla lite då och då.

2010 har än så länge bestått av härliga utgångar med vänner till tex Underjorden och Pustervik, med olika klubbar. Även långa efterfester som varat till ottan. Nordanvindar som har slagit mot ansiktet när man försökt sätta steg med sina fötter, och en resa till London med min käre vän Anna som blev en fasansfullt rolig och galen vecka.
Kan ju börja med att lägga upp bilderna från den resan eftersom den är knappt en vecka gammal.














orkar inte skriva mer, men här är en video från Brick Lane




kyss och smek

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0