After the last cigarette


bild från Le smoking


Lite konstig vecka, har gått upp och ned. Idag hade jag kulturhistorieprov och det gick faktiskt oväntat bra, tror jag får VG. Fast man kan ju såklart inte hoppas för mycket.

Hittade min gamla skjorta förövrigt, som jag köpte på ett lager i Strömstad (vid mitt sommarland) som jag drog på mig precis. Det är en killskjorta, men den är snygg så varför inte haha.

Ska försöka få med pappa till Frölunda Torg sen och köpa nya strumpbyxor, underpantieees, schampo etc = nödvändiga saker

Imorgon är det sommarinvigning på Kontiki och det kommer bli sjukt mysigt! Valborg blir det vin i Vasaparken med massa folk och sen dra vidare till jazzhuset, jag peppar! Sjukt mysigt!

kyss och smek

I bet you look good on the dancefloor

tjolahejsanhoppsansaaa

seg dag, jaa
laddade ner The butterfly effect med Ashton Kutcher och Amy Smart- skitbra.
Och Remember me var också bra förresten, assorglig :(((

btw bilder från lördagen



och
denna








jävla
bra




kyss och smek

"Röker du?", "nä" men så går man på schillerska ;P;P;P;P;pp;;PpPP

Ska se Remember me med mamma, min gudmor och hennes dotter Amanda. Ska bli kul :)
tog lite bilder på mig själv för en gångs skull, men bara för att jag blev nöjd med mitt hår idag som jag inte gjort något med, utan vaknade upp och det hade lockat sig jättemycket. jag gillareee





och linnet jag har på bilden köpte jag igår på Weekday för bara 150 kr :D Nöjd tjej jaa

nöjdnöjdnöjd

ojojjj glömde helt bort
jag och anna köpte en kamera i London, en Regula Sprinty BC som tar sjuuukt fina bilder


tar ungefär såna hära bilder med, fast finare t om!


vi tog en mass bilder i london. Jag ska göra ett projekt i fotot i skolan så jag valde Love och tog en massa bilder på par som kysstes etc.. ska ut någon solig dag och leta upp lite par här i Göteborg.. kan vara fint att fota i haga. Lovar att lägga upp bilderna här sen när bilderna har framkallats och jag kan scanna in dom :) Är så himlans nöjd över vårt köp asså! Riktigt fin kamera med kvalité för bara 150 spänn. Inte illa, inte illa alls asså

nu är jag såhär <------------------------------------------------------> hungrig så tänker gå och äta våfflor nu. Ta en promenad sen med hunden och få i mig dagens cigg kan nog vara bra med...

kyss och smek

*!!!!1

ey bakfull mmmm
behöver vatten.. och kaffe

måste plugga idag också, vill inteee :((((((((( jävla skit

bringer lite mening med detta inlägg:



kyss och smek

Det mest hemskaste lidandet som någonsin existerat på denna jord

Hejhejhej
Igår kom jag hem efter en 3 dagars lång vistelse på en tankbåt med en massa ryssar och filippinare. Gött mos.
Idag var jag i skolan, åkte till Ica med papi och inhandlade naturgodis (löööve it) och Allt för min syster. Seriöst så trodde jag att den filmen skulle vara sådär med tanke på att den kom ut väldigt sent på bio och att den verkade väldigt typisk "amerikansk film" - typ någon blödig dålig film. Men fyfan vad bra den var.

Den handlar om sextonåriga Kate som har leukemi sedan två års åldern, och för att hon ska kunna överleva får de skaffa Anna, en till syster som kan donera till henne för hennes överlevnad. När Anna är tretton vill hon inte längre donera och sätter familjen i en kris.

Och jag trodde det mest skulle handla om systern Anna, men hela filmen visar vad cancer egentligen handlar om. På alla sätt och vis.
Och eftersom cancer verkligen finns överallt, visar den filmen väldigt bra hur det är för de som har det, och deras omgivning. Min kompis pappa dog för några månader sedan i cancer. Min mammas f.d arbetskamrat dog i cancer för 2 år sedan. Min gudfar dog för 1½ vecka sedan i prostatacancer.

Man tänker hela tiden; cancer? Den sjukdomen? Pfft, den kommer aldrig hända mig eller mina käraste. Absolut inte.
Men så händer det en dag, och du står där, och undrar vad du har gjort för fel, varför detta lidande ska orsaka just dig.

Just därför rekommenderar jag denna filmen, för den visar dig vad det faktiskt handlar om. "En bild säger mer än tusen ord" (=denna filmen sa mer än 100 000 ord)


och på tal om något helt annat, så har jag ju faktiskt spenderat en vecka i London med Anna. Here's some pictures (nu när jag ändå orkar lägga upp dom kan jag lika gärna passa på)



kyss och smek

Here comes the sun

Hejheeej öh
segaste helgen tieep japp
fredagen var underjorden, lördagen spenderades med gamla gänget och söndagen på Vena där jag red en som hette Lilleman. Och shieet vilken sits jag fick med honom, helt sjukt! Och lärde mig rida piaff med honom, det var kyyyl :D Fick en massa beröm med, så är fortfarande jättenöjd över gårdagens ridning. Och om en timme eller så ska jag dra mig mot staden och gå på Den fantastiska räven eller vad den hette med Amanda, feeint!

bilder från helgen:

Förfest hos Oliver och Underjorden



Hos Julia







kyss och smek

Free Fallin

Hejhejhej, det var allt ett tag sedan jag skrev.. men jag har mina parioder och ibland orkar jag faktiskt inte uppdatera haha.
Teneriffa var finfint, laddar upp bilderna en dag när jag orkar. Just idag är jag bakis (vaknade sjukt sent med, ooops!) men kvällen ska spenderas med gamla vänner jag inte sett på länge och det blir finfint! Har saknat dom men inte orkat ringa och nu kände jag att det kanske är dags asso!
Och anledningen till att jag plötsligt börjar umgås med alla gamla vänner igen beror väl på att det har blivit lite knivigt mellan mig och min bästa vän Anna på sistone, men känns löjligt att skriva allt om det just nu, precis här, när jag istället kan äta påsklunch och ta en promenad med min hund och kunna tänka på annat, bra saker. Jag vet inte, om någon har frågat vad som har hänt har jag inte orkat förklara, det känns som att problemet har satt sig i hela huvudet, som ett virus och jag kan inte få bort det hur mycket jag än vill.

Men ska jag tänka positivt så har jag London att se fram emot om mindre än 2 veckor, om det nu ens blir av.. men det återstår att se! Nåväl, får önska er alla Glad Påsk och en liten sång på köpet





Fick just världens lust att se på första avsnittet av OC så det blir nog det haha!

Kyss och smek

RSS 2.0