Disco Fever

hola amigos
GUD vilken dålig bakisdag det har varit idag! Ursäkta om jag klagar lite nu, men känner att jag måste.
Som sagt vaknade jag med världens baksmälla (som fortfarande sitter i), drog till gymmet med Ellen och tränade ben, mage och armar. Helt slut efteråt. Drog till Kicks för att få tag i sololja och expediten var jättebitchig och ba: nej vi har ingen sololja. Du är för tidigt ute (jag blev arg). Så envisades och stod kvar och väntade på en annan expedit i typ 20 min kändes det som och fick äntligen tag i det. Men det kostade 275! Sjukt dyrt men åh så värt <3
Och dessutom kom aldrig bussen så jag fick ta spårvagn och byta och blabla usch :( Imorgon slipper jag kalla äckelsverige och jag och Anna kan bara lägga oss vid poolen och ha det så jäävla skönt.

Så, nu har jag klagat klart :D Funderar på att steka en omelett eller nåt sen, är hungrig och har inte ätit lunch än. Och jag undrar allt var min mamma är nånstans! Hon är inte hemma och hon har ingen bil eftersom min bror lånade den till ett Moderatmöte i Ljungskile idag. Men men, hon dyker väl upp till slut



himla bra, kanske något uttjatad bara (jag och Anna har lyssnat på den ett tag) men Le Tigre är såå braa

och lite bilder jag hittade på mig från förra helgen på Stars'n bars och igår:

Stars'n bars, klubb A




Hemmafesten igår, ja ni såg ju hur party det var där (not)


ska lyssna på the smiths nu och göra mat <3

kyss och smek

teneriffa och konstiga nätter

hahahaaaa jag är helt köörd i huvudet. Tog just en treo och åt en massa frukter och nu dricker jag en massa vatten... jag ska träna med min vän Ellen kl 13 så min baksmälla får fanimej försvinna tills dess. Hoppas vi bara tar gymmet (såg att det är box samtidigt men noway att jag går på det när jag är såhär borta).
Ska köpa sololja och hårspray och packa idag. Ska flyga i 5- 6 timmar imorgon till Teneriffa (ska vara där 1 vecka).. funderar på att köpa mig en vattenpipa när jag är där, kan ju vara värt. Billiga liksom, käckt. Nä men ah det blir gött

och btw

SHOUT OUT LOUDS KOMMER TILL GÖTEBORG 15 MAJ!!!! GAAALEEEET

jag och anna ska så lätt gå på dom assoooo :DDDD värtvärtvärt jajajajaaaaaa :D asbraaa

och väntar på att min pappa ska åka till trollhättan med Nikki (vår hund) så jag kan gå och ta en cigg... men han är så jäkla seg! Skulle liksom åkt för 20 min sedan, succcckkkk.

och vill se



verkar fiiin

och robert pattinson är så jävla snygg så det är fan läskigt
vet att jag inte borde tycka det eftersom twilight filmerna är så klyschiga

iallafall, igår var jag på hemmafest med Sigrid eftersom Anna och Ellen var i Henriksberg (en i the smiths var dj, värt, ja) men jag hade inget leg att låna och det var säkert hårt där så kändes ovärt att försöka. Men hemmafesten var helt död så vi drog hem till Carro med Olof och rökte spliff och snodde bröd och hade det askul. Lite omväxling. Och Sigrid mosade mitt ansikte mot gruset hahaha, kändes som att allt bröts men jag var för bäng för att fatta nåt, aja är astrött och orkar inte och vet inte vad jag ska skriva mer men det ska bli skönt

kyss och smek
Sen såg vi Alice i underlandet och somnade

komplicerat, sånt som får mig på väldigt dåligt humör

Varför ska det vara så komplicerat att ha en nära vän? Ska det verkligen vara en massa jobbiga bråk hela tiden?

Det riktiga problemet är väl att vi har lite svårt att förstå varandra ibland, och det blir mycket misstolkningar. Och sen att jag kan vara lite för på i början av en diskussion och häftig och försöker få henne att se det ur min synvinkel, men problemet är att hon inte heller kan göra det så det blir som det blir = hon vill inte snacka med mig, jag försöker säga förlåt.
Och jag är så jäkla trött på att jag ska behöva säga förlåt eller lösa det varenda jäkla gång vi bråkar!? Kanske är det jag som startar det men det ligger ju något i krutet som hon kanske också borde tänka på...? Jag vet inte, för jag kan inte prata med henne om det, för det enda hon säger till mig är att jag inte lyssnar ordentligt, och jag tycker inte hon lyssnar på mig?
Fan så jävla jobbigt. Och imorgon ska vi köa i Kent kön tillsammans och vi kommer nog vara sura på varandra eeh ah får se hur det går, antagligen kommer vi lösa det. Men somsagt; jag är trött på att känna som att jag gör det hela tiden!!! Låter lite för självgod, man tänker ju inte alltid på ens egna negativa egenskaper heller, och sen sitter man och blir arg på den man just bråkat med och ser inte ens egna fel. Men man kan ju inte alltid vara den som har fel och som borde be om ursäkt? Isåfall är det nåt allvarligt fel på mig och jag borde läggas in på psyket med en gång.

kyss och smek

kartonger och andra ting

oh justeet, vi fick kolla på verk av olika fotografer idag, och det är sjukt vad kreativa dom är! Dom måste verkligen ha gått över gränsen för längesedan så att säga!

Thomas Demand, gör allt i kartong, fotograferar det och förstör det sen. Man vet inte hur stort han gör det eftersom ingen får veta men jag gissar på att det är i naturlig storlek. På bilderna är allt av papp haha.



Sherry Levine, som kom på idén att sno genom att fotografera andras verk, för hon kopierade det inte, utan snodde bilderna, och det var det som var grundtanken.


Och Loretta Lux som blandar måleri med fotografi. Det alltså riktiga barn som hon fotograferar och som hon sen målar på. Tycker bilderna är sjukt fina men ändå så himla läskiga, som att något stort väntar, skräckscenario typ.



Boo Ritson. Jag gissade att det var riktiga människor och att man sen sminkat dom och fotat, och det var tydligen rätt. Fast fick mig att tänka på House of wax (inte så att filmen är läskig haha men ganska äckligt när killen tar bort kinden på en vaxdocka och ser att det är kött och ögonen rör sig typ, så himla gross och detta påminde mig om det, men annars var det en asbra idé, snyggt gjort med)




Och av ren tristess så tog jag lite bilder när jag hade kommit hem, kan lika gärna lägga upp dom







förresten, en så himlans fin sång med Carla Bruni <3


kyss och smek

presenter

Idag fyllde min bror 21 år, så vi firade och av mig fick han en dvd box med 12 dvder (helt okända) för 119 kr.. kände mig inte så snäll som ger honom en massa filmer ingen vill ha (sibas utbud haha) men men, det är la trots allt "tanken som räknas".
Har alltid gillat att ge bort presenter.. som i julas köpte jag en massa till släktingarna och familjen.. tvingade pappa köpa en massa olika julklappspapper och gjorde dekorationer av paketen etc.. Kan effersej vara för att jag gillar att julpyssla. Men det är något när nån öppnar sitt paket, och man bara vet att den presenten kommer göra just den personen så himlans glad, och med iver tittar man på uttrycken och känslorna när h*n tagit bort papperet och ser ett stort leende och en tacksam glimt i ögonen.

Låter jätteklyshigt men jag gillar verkligen det av någon anledning, haha.

Men ja, nog därför jag inte var så nöjd över presenten till min bror, den kändes för fantasilös.

Apropå ingenting så har min fotolärare blivit mammaledig (hon ska föda om någon månad tror jag) så vi kommer ha en vikarie (= gå hem tidigare) och fick gå 1½ timme innan vi slutade, jätteskönt. Ska ha egna projekt nu så vi får komma på precis vad vi vill och han kommer bedöma det estetiska i dom etc, så jag vill komma på något riktigt kreativt! Kanske hittar på nåt med systemkameran och Anna i Teneriffa (just det, har jag nämnt att jag ska till Teneriffa på söndag med mamma, pappa, Anna och mammas bästa vän Mia? Asgött).
Missar dock några prov jag får ta igen, men strunt samma, jag kommer få 35+ och soool, allt som räknas just nu haha!

Idag kände jag mig så himla nere. Även om solen var uppe etc så försvinner aldrig snön och det känns som att man går och väntar och väntar på en vår som aldrig kommer.. inte konstigt att folk blir deprimerade på vintern haha.

kyss och smek


Klubb Luxury och 2 timmars ägnande åt läppglans

Finfin helg asso! Fredagen spenderades på Underjorden med härligt folk. Hade sån himlans tur och träffade på Ylva som har sin kompis gamla leg där hon var 12 år som jag fick låna över helgen, för Ylva ville inte betala och hade blivit nekad två gånger så jag fick det över helgen så har utnyttjat det ordentligt! Asbra haha :D
Sov ut och pluggade igår och drog sedan till Jazzhuset med Anna och JP. Det var Luxury där med men eftersom det inte var så mycket dans utan mer att man satt i gäng vid borden och pratade så kände vi för att dra vidare, så vi drog till Klubb A på Stars'n bars och dansade tills klockan slog 3.

JP blev äntligen en man när han drog några bloss på en cigarr
Och jag fattade inte så mycket
Ja, JP var ju nykter som ni ser
och försökte se snygg ut
Men Anna slog honom
och jag och JP insåg till slut att det trots allt är vi som är snyggast på jorden, no doubts liksom

Sedan spenderade jag och Anna en halvtimme på Markland i väntan på 58an, och den tiden slog vi ihjäl genom att låtsas vara fransyskor (det enda jag kan säga är "bonjour je m'appelle Louise och typ merci beaucoup, så anna fick sköta snacket) så Anna bröt på engelska med lite franska inslag och alla gick på det. Samtidigt blev kombinationen med att vi fortfarande var fulla så det blev väldigt flummigt alltihop, hahah men oj så kul vi hade.

Idag har jag sovit och kollat på Life of Ryan på MTV i typ 2 timmar.. duschat och pluggat typ. Och kollat på Svenska Hollywood fruar <3<3<33<3<3<3333333 hahahahaha åh gud vad ilandsproblemen flödar där alltså <3 looove it. Speciellt när det enda Maria Montazami bryr sig om är sina tofsar i hela huset och läppglans <333 ska med bli en sån hemmafru, har så tråkigt att jag diskuterar om läppglans i 2 timmar, det är la fint??

hahah

kyss och smek

500 days of summer och lipsillar



Alltså ååååh! Seriöst titta på 500 days of summer, helt gaalet fin film så jag typ dog och Joseph Gordon-Levitt är så jääkla snygg! Och Zooey Deschanel är ju inte fel heller, så sjukt vacker är hon. Jag och Anna satt bara och bölade genom hela filmen haha.

Filmen fångade verkligen allt så himla bra och jag kände igen mig så himla mycket från ett "förhållande" jag hade med en kille för några månader sedan. Fast skillnaden var väl att jag aldrig var kär i honom, vilket Tom blir i Summer. Jag var väl mer självisk och hade mest kvar honom för att jag var lite beroende av honom, inte för att jag var kär i honom. Vi bråkade jättemycket också. Men ja, i 500 days of summer säger dom båda "Vi tar det lugnt. Ser vad som händer, chillar på det liksom". Precis så sa jag och han till varandra, och det slutade med en massa bråk och.. sex.
Här ser man ändå... ömheten, förälskelsen.. att han är inställd på ett förhållande men inte hon. För mig var det typ "okej jag vet att detta inte kommer bli något men vi ser var vi hamnar" för han var redan inställd på att han inte var ute efter något förhållande. Men det var det mest idiotiska misstag jag har gjort. Har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde då, det var en jäkla pina rent ut sagt.

I alla tidningar står det för tillfället : nya relationen - kk

men NEJ skaffa ingen kk, för det var exakt det jag och pojken var och det insåg jag inte förräns efteråt. 2 parter som bara har sex med varandra blir automatiskt svartsjuka på varandra. Han tålde inte att jag snackade om mina killkompisar som jag stod rätt nära och jag tålde inte att en av hans bästa tjejkompisar praktiskt taget klängde på honom på min födelsedag - och dessutom försökte han testa mig genom att säga att han skulle sova i samma säng som henne när jag var helt förstörd.. ja den killen var väldigt speciell minst sagt.

Nog om det, imorse var jag på ungdomsmottagningen och testade mig! (Eftersom jag hade sex med en britt sista natten i london och sista gången hade vi ingen kondom korkat nog) Får svar inom en vecka om jag har nåt, annars hör dom inte av sig. Så jag hoppas ju naturligtvis på att dom inte ska det haha!

Men ska sova nu, nattens!

en väldigt konstig pojke

haha, efter att jag och Anna diskuterat med Annas ex Robert en del om Piratpartiet på facebook så tar han bort oss som vänner efter att vi har avslutat den med att säga några argument han inte kunde svara på.

Det blev en väldig diskussion om en video som Anna lade upp ang pirat partiet




Efter att han skrivit Och som medlem i PP, Röstade på dom i Eu-valet.
1. jag runkar inte
2. Bor inte i en källare
3. Har vänner, fler än två
4. Dricker inte jolt... Visa mer
5. Anser mig inte vara The internet generation
6. Tittar inte på stargate atlantis
7. läser betydligt mer än 1984.

Är jag någon sorts elit pirat eller moderat i fårakläder?

Från Karl-Petter Svensson, Partille. Övre medelklass.

Piratpartiet är ett parti som växer fram just nu och enda anledningen till att du hatar det är för att det försvarar/självrättfärdigar något du inte förstår. personligen tycker inte jag heller att piratpartiet är något jag kan ställa min röst bakom, men ärligt talat sysslar alla andra politiska partier med att försvara en grupp i samhället. Piraterna har bara fångat upp en grupp som andra partier förbiser. Det förlorar mer dom stora på än piraterna, som det missnöjesparti dom är.


jag svarade

Oj vilken debatt det har blivit.
Men ärligt talat Robert, varför går du på det som har tagits upp som exemplen i videon? Förstår du inte budskapet med den alls? Och du bor hemma hos din mamma i en ladugård när du är 21 år och dricker cola, är det så stor skillnad?
Okej förlåt ska inte gå på dig personligen, men dina åsikter om att Anna inte kan tas i en seriös diskussion om politik får mig att blidka över dina argument i diskussionen.

han skrev

Oj då aggressivt där Louise. Nej men åsikterna i detta fallet bygger bara på fördomar. Det är trångsynt.
sen att jag bor hemma bor på psykiskt handikapp och bostadsbristen, och ungefär här himlar ni med ögonen och säger "yeah right psykiskt sjuk" men om ni skulle göra det så sluta med det redan nu då ni verkligen inte har alla fakta.(säger inte att ni gör det men garderar mig utifall att), att jag dricker cola beror på att det är gott.

Agressivt? För att jag ifrågasätter din åsikt som är så dubbelmoralisk så jag vet inte vart jag ska ta vägen?

"Vänstern = Arbetarna
Miljöpartier = Miljön
Folkpartiet = svenssons... Visa mer
Moderaterna = överklassen
Kristdemokraterna = Kristna/Gamla..."

vem fan är det som är fördumsfull här egentligen?
Du får nog plugga på lite extra.
Visst man kan vara emot vissa åsikter inom andra partier men att dra dom över en gräns också? Är du 12 eller?

efter det tog han bort oss som vänner på facebook och det bildades en konversation



sen fortsatte det men tror inte ni tycker det är såpass intressant att jag ska klistra in resten, haha.
Blir bara så trött

Kort historia om vem det är; En kille som min bästa vän var på G med för ett år sedan och som samtidigt var tillsammans med en tjej vid namn Olivia på min skola. I April dissade han Anna helt plötsligt och slutade höra av sig. Anna var då helt nerkärad i denna pojke och hade svårt att komma över honom, bröt ihop på Arvika och de blev pån G igen (efter att han gjort slut med Olivia). Samtidigt var han på G med vår kompis Fanny i Borås. Detta fick vi alla reda på i September då Fanny och Anna började prata. Nu är han tillsammans med en tjej som heter Vanja och samtidigt smsar han Fanny om att han saknar henne och vill ha sex med henne.

Respektlös kille ja. Och kärleken är så förskräckligt blind ja.


Får mig att se tillbaka på mitt förhållande med mitt ex Julian. Hahah herregud.

Det hela började med att vi fick kontakt på www.emocore.se och snackade konstant i ungefär 2-3 veckor innan han åkte och besökte mig här i Göteborg. Han kom ner och jag blev väl lite småförälskad men kände mot helgens slut att jag nog inte ville ha något mer än så, så jag berättade det. Han  tog det inte bra
och berättade att han var kär i mig och sov sista natten hos vår dåvarande gemensamma kompis Berra. Dagen innan han ska hem ringer jag till honom och försöker prata ut om det. Han sa att han inte vill ha något mer med mig att göra om jag inte gillade honom, att han inte kommer kunna stå ut med att jag skulle gå och ha en ny kille inom någon månad.
Jag ville inte släppa honom så jag intalade både mig själv och honom om att jag har känslor, att jag gillade honom.

Två veckor går och han kom ner och vi blev tillsammans. Min f.d bästa vän Celine sa saker som "Gör slut med honom, han är inte bra för dig blabla", något man inte bör säga till sin nyförälskade vän som såklart är helt blind för kärleken. I efterhand har jag fått reda på att han skrev med andra tjejer och höll på och småflirtade med andra, men det såg ju inte jag då. Jag och Celine blev iallafall ovänner i tre veckor. Veckorna går och jag och Julian hade väl det fint, men 6 April åkte jag upp till hans lägenhet i Stockholm och hade nog den värsta veckan någonsin. Han började behandla mig kyligt, vill inte göra något utan bara sitta instängd i lägenheten och spela CS. Och när någon jag står nära behandlar mig annorlunda, beter sig konstigt, blir jag väldigt nervös och försöker skämta eller säga nåt eftersom jag är så obekväm i situationen och inte vet vad jag ska göra. Jag bröt ihop 2- 3 gånger under den veckan och undrade vad jag har gjort fel, vad som var fel? Men han vägrade säga utan sa bara att det var mig det var fel på, att jag var den som blåste upp det, sökte problem och ville bråka.

Efter att jag hade gråtit igenom en 5 timmars lång tågresa, hela natten och morgonen beslöt jag mig för att det var lika bra att göra slut. Jag menar, jag led och jag förstod att det inte var någon mening med att hoppas att det skulle bli bättre eftersom det redan var nere i graven. Och så insåg jag att han var rätt hopplös som fick en lägenhet och 8000 i månaden av Socialen för sitt handikapp (en lätt släng av Aspergers syndrom, fast det som Aspergers har är att de är väldigt känslokalla, gråter bara när de tycker synd om sig själva och känner inget som helst medlidande). Så jag ringde och berättade att jag ville göra slut, att jag inte älskade honom längre (ja, också en naiv grej, vi sa att vi älskade varandra efter 2 veckor). Han blev chockad (han hade berättat att han inte gillade när folk dumpade honom, det skulle vara han som dumpade) och utbrast "Men du sa ju att du älskade mig!".

Samma dag lade jag upp en bild på www.bilddagboken.se där jag berättade att vi hade gjort slut. Folk kommenterade "Nej vad synd, ni var ju så himla fina tillsammans, varför det?" etc. Jag svarade ärligt; Nä jag tycker bara det är skönt, han var ju en idiot.

Han ser det och blir jättearg. Jag skrev vad jag tyckte, att han hade betett sig jättedåligt mot mig och han sa: Men jag slutade vara kär i dig när du kom första dagen. Vågade bara inte berätta det för dig, du skulle ju bli så ledsen.

MANSGRIS

gud vad förbannad jag blev

verkligen raserianfall, jag ville bara ta första bästa tåg upp till honom och slå till han rakt på käften då kan jag tala om, hahah
Jag minns att jag skrev något i stil med: Så du menar att du lät det gå en hel vecka, när jag grät i din famn och undrade vad jag hade gjort fel?

Sen blockade han mig överallt och försökte tvinga mig att ta bort bilden på bilddagboken eftersom han inte kunde tåla att alla fick veta att jag dumpade honom. Men eftersom jag vägrade, jag ville att alla skulle få veta vilken idiot han var, så gick han in på min bdb (han kunde mitt lösen och jag hade inte sett någon anledning till att byta det) och tog bort den bilden + alla mina andra bilder med spår av vårt förhållande.
Då sprack det verkligen, jag kunde inte förstå hur en kille på 20 år kunde sänka sig såpass lågt, jag trodde ändå han hade lite stolthet kvar liksom.
Då blev jag jätteupprörd och skällde ut honom men han struntade helt i mig och ignorerade det jag skrev.
Dagen därpå försvann min bilddagbok, min emocore och min msn. Då var det droppen, jag började gråta eftersom jag såg min bilddagbok som en blogg med sparade minnen, min msn som något jag ändå använder med mail etc och min emocore som ett socialt nätverk över internet (tycker jag dock verkligen inte om emocore längre, usch, omogen sida med omogna människor utan något som helst liv).

Han kom med klena ursäkter att hans kompis hackade sig in och tog bort dom, men jag visste att han inte vågade erkänna att han hade sänkt sig till en ännu lägre nivå jag inte visste fanns.

Men jag lyckades få tillbaka allt av honom tillslut och jag ändrade lösen med en gång och tänkte "Aldrig att jag snackar med honom mer." Jag äcklades bokstavligt talat av honom, kunde inte förmå mig att ens kolla hans bilddagbok de första månaderna för att jag bara kände "Han är bannemej inte värd mig".

2 månader efteråt blev han tillsammans med Lina, en smal lång tjej från emocore (tydligen hade de snackat en massa innan vi fick kontakt). Nu, flera månader efteråt gör de slut och han tar upp kontakten med mig. Vill bli kompis med mig igen för att han har velat det länge och inte har kunnat pga sin f.d flickvän. Fint, vad ska man svara? Hej jag har gått vidare så gör du med det för vi har absolut inget gemensamt längre och jag ser absolut ingen anledning med att prata?
Men jag låter honom kommentera min bdb om han nu känner för det, det är ju upp till han själv.

Men men det var min lilla historia. Kan dra resten av mina små historier en annan gång.

Kyss och smek

åh justet

jag vet inte vad jag vill göra med mitt hår, jag har gjort tuperad lugg i några månader nu men börjar tröttna på det och vet inte om jag ska ha det platina blont igen (ska snart färga det hos frisören) eller om jag ska göra det till en naturligare blond färg.. men då kan jag inte fortsätta med min tuperade lugg som jag också gillar.. åh det är jobbigt

men är det inte så himla fint med en sån frisyr?



krävs bara 20 cm längre hår, men finns ju alltid löshår. Lite äckligt bara och jag är så trött på det efter att ha haft det i ett år (slutade använda för några månader sen).

Men men problemet kvarstår så kom gärna med förslag!

Kyss och smek

wannabe Paris, je t'aime och hästbajs

kärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlekkärlek

känns som att det är det enda jag i praktiskt taget tänkt på det senare
men singellivet blir ju sådär segt ibland, man ligger hemma i sin säng och undrar ååh vart är han?




- What is true love?
- True love is your soul's recognition of its counterpoint in another.

anledningen varför jag säger såna cheesy grejer just nu är nog för att jag såg på Valentines day med mamma idag. Den var nog baserad på idéerna med Paris, je t'aime (som förresten är en av jordens nog finaste kärleksfilmer) men som vanligt ska amerikanarna göra det lite "kryddat" och göra det lite komplicerat och dramatiserat. Det är det jag gillar med Paris, je t'aime, det är inte så komplicerat, utan bara blickar på ren kärlek, så himlans fint.






Men fin dag iallafall, var ute i Vena i Kungälv med mamma och hennes väninnor och red stora fina dressyrhästar. Red en som hette Franz, han var jätterolig haha. När jag skulle fatta galopp gjorde jag tydligen en "ponnyfattning" - enligt mig själv gjorde jag en väääldigt dålig halvhalt och satt inte ner ordentligt med sitsen etc- så han hade lite kul ett tag men jag åkte inte av iallafall, har nog lärt mig automatiskt genom åren hur jag ska göra om hästen börjar bocka och stegra sig och hålla på. Men annars gick allt finfint, och jag hade nästan ingen tygel kändes det som eftersom ALLT gick på sitsen. Vissa hästar är ju så känsliga så att man bara kan sitta ner och tänka halt, trav, vänster, höger etc. Precis så var det med Franz, jag hade nästan hängande tyglar, kanske lite yttertygel, men han tuggade bettet något så sjukt mycket så jag behövde knappt göra annat än styra honom och bara jobba med sitsen. Nu pratar jag och mamma om att åka dit en gång i månaden och rida, för jag känner själv att jag får ut så mycket mer av att rida en lektion där nån gång ibland än dom lektionerna jag tar på min ridskola i Billdal. Men det är klart, detta är riktigt fina hästar och ridläraren är så sjukt duktig med. Hon gick igenom innan lektionen hur viktigt det faktiskt är med att vara försiktig med rösten till en häst, att bara använda en röst till den, och det är den snälla när den gör något bra. För man förstör så mycket med den genom att använda hårda röster eller slå till den, och det är så jävla sant. Dessutom något man inte tar upp så mycket längre, men något alla behöver påminnas om ibland.

kyss och smek

Du är så yeah yeah wow wow

Hej mina kära små jäntor

Igår blev det minsann utgång iallafall! Kunde inte hålla mig minst sagt när en av mina bästa vänner Sandra ringde mig och tjatade på att jag skulle ut. Så jag och Anna drog till Stigbergstorget och förfestade hos en kille vid namn Kalle med Jan (en pojke vi träffade i somras på Arvika, astrevlig och rolig). Sandra, Filippa och Gabriella kom och joinade, senare drog vi vidare till Underjorden där det blev spektakel och dans, himla trevligt må jag säga!

Vid 11 tiden tog jag tåget till Kode och träffade min kära morfar. Vi köpte pizzor och drog oss hem till hans ladugård. Jag fick 700 för att dammsuga upp insekter i hans fönster och torkade rent dom. Eftersom jag har en stor fobi för spindlar hade jag en liten kamp med en 2 cm lång som jag till slut lyckades suga upp, hehe. Hämnden är ljuv! (och med det menar jag alla gånger jag upptäckt insekter på mig, som på Arvika när en stor spindel krälade i mitt öra, eller i spanien när jag upptäckte en 6 cm stor kackerlacka på min arm, fint asså)

Sen kollade vi lite på Djävulen bär prada och drack kaffe tills mamma kom. Vi åkte och hämtade ut biljetterna till Valentines day och drog oss sen hemåt.
Ikväll blev det lugnt, jag ska inte dra ut och det känns skönt att för en gångs skull bara sitta och ta det lugnt. Gick en promenad med min hund och har gått ut ett antal gånger och blossat lite på mina ciggisar, fint det med vettu.

Har även suttit och lyssnat på Martin Svenssons Du är så Yeah yeah wow wow



Satt och kollade igenom mina extremt gamla skolkataloger igår. Då jag var blott 7 små år hade folk i min nuvarande ålder hela tiden GYMPASKOR (finns inget värre än när folk har gympaskor när dom inte har idrott, gud så inte okej).. alla hade typ hiphop stil på min skola och skitfula frisyrer. Seriöst 90 talet var inget bra årtionde modemässigt.

Hade lite småtråkigt så fick för mig att för en gångs skull ta lite bilder på mig själv, enjooooy;







kyss och smek

Nu är det fredagsmys

Hey hey
Skoldagen var skön, min lärare har skjutit fram första lektionen en timme nu varje fredag så  vi börjar 10 50, men råkade försova mig så kom 30 min senare.. oops! Men dagen flöt på och mina tre små fina vänner Gabriella, Rebekka och Hanna berättade att de bestämt sig för att följa med mig och Anna till London i April (Vi har redan köpt biljetter och de har stått ett tag och vägt mellan London och Paris men valde vår trip pga ekonomisvårigheter kan jag tro), men det kommer bli jättekul! Enda problemet är om vi kan ta med limpa eftersom vi har handbagage.. vi får väl köpa det i taxfreen antar jag, inte mycket att göra!

Denna helgen kommer bli rätt mysig, för första gången på jättelänge så ska jag bara vara hemma och vila ut. Kvällen ska spenderas med Ahlgrens rosa, gröna och vita bilar och någon fin film. Morgondagen blir att ta tåg ut till Kode (till min morfar som bor utanför Kungälv) och jobba i 5 timmar och tjäna lite pengar. Söndagen blir ute i Vena Dressyrcenter med min mamma och hennes 2 väninnor. Ska rida fina dressyrhästar för en jätteduktig instruktör, så det ser jag verkligen fram emot! Och så blir avslutningen på kvällen att gå på bio med mamma och se Valentines day, inte helt fel helg alltså! Och ska såklart plugga till mitt historieprov jag har på tisdag, men det tar jag imorgon kväll haha.

Och fick äntligen min tröja jag beställde för 2 veckor sedan från American Apparel!


assnyyygg, och den sitter precis så som jag ville att den skulle sitta med, som den gör på bilden. Fick dock beställa XL men det fanns inget mindre och jag tar inte den risken igen att beställa något som verkar vara en någorlunda bra storlek- alltid för litet (gjorde det när jag beställde från en amerikansk hemsida, fick ett jättelitet linne jag beställt i M, såg ut som att det var gjort för en bebis liksom)

Men ska börja min sköna hemmakväll, ha det så fint!

ojusteja, ni måste ha lite bra musik nu när ni sitter med vinglaset i handen och peppar utgång;
Cyndi Lauper – Time After Time
Cyndi Lauper – I DROVE ALL NIGHT
Supertramp – Breakfast In America
The Cure – Close To Me
Ceasars – Jerk It Out
Miike Snow – Animal

och sen för den senasena efterfesten till ottan då ni bara sitter med en öl i handen och en cigg i den ena;

John Mayer – Belief - Acoustic
City and Colour – Sleeping Sickness
Iron & Wine – Waitin' For a Superman
Kleerup – Until We Bleed (Feat. Lykke Li)
Tegan And Sara – Where Does The Good Go
Jet – Look What You've Done
The Cardigans – Couldn't Care Less

kyss och smek mina kära vänner

Förresten, saknar kärlek

Var ett tag sedan jag skrev men har inte orkat pga att jag har varit sjuk fram och tillbaka. Igår var vi hos Jimmie och hade "krökkväll", eller vad man ska kalla det, men det var väldigt mysigt och han har en himlans fin villa. Anna sov hos mig och jag vaknade mitt i natten med feber och att behöva sitta på toaletten var femte minut. Vi misstänker godiset på 4Gott som vi köpte några timmar innan vi skulle till Jimmie (brukar vara rätt dåligt godis, så jag tänker inte köpa där igen).
Vaknade upp, Anna insåg att hon missat halva sin skoldag och jag mådde mest illa.

Sen drog vi in till Bergakungen och såg Alice in Wonderland i 3D. Blev ärligt talat lite besviken, Tim Burton brukar alltid göra såna himla fina filmer, såna man gråter till. Denna var snyggt gjord och hade fina effekter, men den var alldeles för opersonlig. Alice kändes så kort i sitt sätt och tråkig. Som att dom bara hade gjort en otecknad version av den riktiga filmen, lite löjligt. :S

Förresten, saknar kärlek






När man har gjort slut på något, med någon, så är det som en börda flyger från ens axlar, men det flyger fortfarande omkring en lite då och då, som för att påminna en, som gör att man inte riktigt kommer över denna någon, fort. Men efter ett tag, då det har gått dagar när du bara får dina flashbacks och gråter tills du knappt kan ta ett andetag till och ställer dig frågan "Varför blev det såhär?" eller dagar när du är med någon du verkligen trivs med, som din bästa vän eller så, har på dig solglasögonen och sitter på något mysigt fik och känner dig snyggast i världen och alla söta pojkar kollar in dig och du känner att du är nog trots allt rätt bra, efter såna dagar så tappar du lite intresset för ett förhållande, och då säger du "äsch, förhållande, vad är det? Fullkomligt meningslöst, så skönt att vara singel och slippa ha några känslor för nån."
Ja visst är det skönt till en början, men efter ett tag blir det inte lika finfint längre, du börjar sakna att ha en viss någon bredvid dig, vilket kan vara vem som helst, men frågan är, vart är denna någon? Och när kommer jag hitta honom?

Så ja, jag saknar kärleken.

RSS 2.0